Om Linda

Hej och välkommen till Brazilian Linda. Brazilian Linda är en sida för dig som söker information om Brasilien och Brasiliansk matlagning. Jag som håller i trådarna bakom Brazilian Linda heter just Linda och har bott Londrina i Brasilien i 6 år. Nu är vi tillbaka i Sverige och bor i Halland. För att svara på de vanligaste frågorna om mig som kan tänkas intressera någon så kommer här lite fakta:

Hur länge bodde du i Brasilien?

September 2004 – Juni 2010.

Varför bodde du i Brasilien?
Jag är gift med en Brasileiro.

Trivdes du?
Ja otroligt mycket!

Vad saknade du för mat från Sverige?
Oj vilken svår fråga. Jag saknade det mesta i matväg men högt upp på önskelistan ligger; blåbärssoppa och olika torrsoppor, messmör, mesost, tubostar, kaviar, knäckebröd, häxvrål, julmust och sirap.

Vad jobbar du med egentligen?
Jag jobbar som Web Designer och online marknadsföringskonsult för företag. Jag hjälper även de som är intresserade av att starta ett online företag att komma igång.

Jag har massor av frågor om Brasilien, har du något emot att svara på dem?
Nej inte alls. Jag hjälper gärna till om jag kan. Maila mig eller fråga i kommentarerna så svarar jag så snart jag hinner. Kolla gärna igenom Brasilien fakta sidan innan. (Just nu under uppdatering)

Saknade du Sverige?
Ja och nej. Vissa dagar mer, andra mindre. Jag saknade att fika med vänner, god mat och min familj.

Pratade du Svenska med din son?
Ja det gjorde jag så gott det går. Man blir lite språkskadad när man inte har någon annan att prata Svenska med hemma. Uppdatering: Min son lärde sig svenska väldigt fort, han var 6 år då vi kom tillbaka till Sverige.

Är det farligt att bo i Brasilien? Är det inte mycket kriminalitet där?
Ja du, det är väl som på många ställen om i världen, det beror på vart man bor någonstans. Man får vara ”esperto” – smart.

Var det svårt för dig att lära dig Portugisiska?
Nej men så har jag också lätt för att lära språk och har pluggat Spanska innan.

Hur mycket kostar det att annonsera på Brazilian Linda?
Är man intresserad av annonsera här så kan man göra det som textlänk eller lägga upp en banner, priset helt på vad man föredrar och storlek. Man bör maila mig för att diskutera priser etc.

Har jag glömt något ni absolut vill veta? Fråga på bara *:) *