Utvärdering av Rivstarten

Jag höll ut i en månad på rivstarten. Det var inte så svårt men i slutet vart jag lite sugen på att äta något annat än ägg på morgonen. :)

Det var skönt att göra rivstarten, det måste jag säga. Lite tråkigt ibland men jag klagade inte. Jag kände, känner fortfarande inte, något sötsug och klarade mig bra med att dricka några liter vatten per dag. Att avstå från pasta, ris och potatis etc var inte heller svårt och jag har inte återgått till att äta som jag gjorde innan. Mina portioner nu är väldigt kolis snåla fast definitivt mer än innan.

Nu så är jag egentligen inne i fas 2 som om jag nu minns rätt ska innehålla 40g kolhydrater om dagen, jag har nog överskridit det för jag har inte varit så stenhård.

Hur mycket gick jag ner? Inte så mycket som jag skulle velat och lite trist var ju det men det gäller bara att fortsätta.

Totalt så gick jag ner 3 kilo, något som inte var till fördel var under en vecka då jag svällde upp ett kilo… så då fick jag ju kämpa lite extra för att få bort det sen.

Nu de senaste två veckorna har jag varit lite snällare mot mig själv men jag måste hålla koll annars så går jag upp de här kilona i ett nafs igen. Och det fattas ännu 4-5 kilo. Så nu nästa vecka blir det hårda tag igen! Äggfrukostarna är tråkiga men otroligt mättande så det får bli det igen.

Annars så är jag väldigt nöjd, det märks på kläderna att jag gått ner och det är så skönt att komma i jeansen utan probem. Nu gäller det bara att komma i nästa par jeans, en mindre storlek. Jaghar ett väldit fina par jeans i storlek 36 som jag ska i! Det blir inte till att köpa några nya kläder här inte, de blir till att använda de som finns. :)

Hur går det för dig? Har du försökt minska midjemåttet eller bara levt sundare den senaste tiden? Hur har det gått?