Gott Nytt År 2010

Gott Nytt År!

Tänk vad tiden går snabbt. Sonen fyllde 6 år nu den 29:e och det är redan 2010! Jag känner på mig att 2010 kommer att bli ett år fyllt med roliga och spännande saker. Det känns som man får förnyad energi på något sätt varje gång det blir ett nytt år. Jag tycker det är en underbar känsla.

2009 var ett jätte bra år för mig. Jag har jobbat som en lite tok och har haft hur mycket som helst att göra med det. Berries and Cream Blog Design har växt jätte mycket och jag är väldigt stolt över det och 2010 kommer att medföra en hel del ändringar för oss.

sjöstugan2Det var också året då jag äntligen fick åka hem och träffa min familj igen.  Jag tog med mig sonen. 6 underbara veckor tillbringade vi i Sverige och vi bara njöt av frisk lantluft, havslukt och god mat. Vi badade, skrattade, lekte och tog vara på varje sekund.Och jag åt mer mat än jag vill erkänna…. :)

Det var även den resan som fick mig att börja tänka på hur mycket jag saknar Sverige och hur framtiden ser ut. Även fast jag älskar mitt liv här i Brasilien så kanske det är dags för oss att byta miljö lite.  Så om allt går som vi vill nu så byter vi Brasilien mot Sverige 2010. Det blir en stor omställning och vi funderar mycket på hur det ska gå men det känns rätt.

2009 slutade även med att jag blev interjuad av Anna i Spanien. Hon Jobbar för Radio Sol y Mar och frågade mig lite om hur det är att bo i Brasilien och om mitt matintresse. Du som vill lyssna kan göra det på svenska.radiosolymar.es Lyssna på Onsdagen förra veckan. Inslaget ligger upp i 2 veckor.

Nyårsafton var lugn här hemma. Vi grillade (såklart- vad annars) och kollade på raketer. Idag så har vi varit hemma hos svärmor och ätit lunch – grillat igen. Min svärfar har som vana att grilla lamm varje jul eller nyår och uppmanar mig alltid att äta. Han är väl glad att det är nån annan som är förtjust i det. :) Vi har ätit hur mycket som helst känns det som.

Vad har du för planer för 2010? Har du avlagt några nyårslöften? Vad var det bästa som hände dig 2009?