Välkommen till Brazilian Lindas nya hem

Välkomna till Brazilian Lindas nya hem! Jag hoppas ni kommer att trivas lika bra som jag.

Som ni kan se när vi kommer till första sidan så finns det lite olika saker att välja på. Jag valde att ha det på det här sättet för Brazilian Linda bjuder på så mycket mer än några få inlägg på första sidan och nu blir det förhoppningsvis lättare för er läsare att hitta det ni letar efter.

Jag ska uppdatera recepten lite mer ingånde men det har jag inte hunnit ännu.

Så varför flyttade du Linda?

Väldigt bra fråga och jag ge dig många skäl till varför jag föredrar WordPress instället för Blogger men vi håller det enkelt; mer flexibelt och mer kontroll. Skräcken att en dag vakna upp och se min blogg raderad har intagit mig flera gånger, nu kan jag sova lättare.

Nu så kommer det vara lättare att hitta på bloggen och hitta det man söker utan att leta ihjäl sig.

Låt höra vad ni tycker, om det är något som inte stämmer eller verkar knasigt så säg till mig bara. Jag ser framemot att börja blogga lite mer och hålla kontakten med er alla.

Comments

 1. Hej Linda!

  Din gamla vän hittade hit!
  Titta gärna in på min lilla blogg. Om du vill ha koll på mig. 😉

  Många kramar

  • Nämen vad roligt att du hittade hit! Välkommen, jag hoppas damen kommer bli en frequent besökare :) Kram!

 2. Snyggt! Väldigt snyggt. Här kommer virtuella inflyttningsblommor…

  mvh grrringo-fredrik

 3. Halloj tjejen!

  Vilken fin sida, syns att du kan det här!
  Hoppas det gick bra med körkortet!
  Hoppas allt är bra med er…nu ska jag kika runt lite mer här…fanns ju massor att titta på!

  Kraaaaaaaaamm

 4. Riktigt snygg ny sida, den kan du sannerligen vara stolt över! :)