Upplev Brasilien med Sincway

Det finns något som gör att det är väldigt enkelt att komma in i den Brasilianska kulturen och det är gästfriheten. Brasilianarna är ett otroligt öppet och vänligt folk. Det eviga småpratande och frågor som ”tudo bem?” (hur står det till) är bara lite av vad som göra Brasilien så speciellt.

Skapa din egen kurs i Brasilien

Skapa din egen kurs i Brasilien

För de som vill uppleva den Brasilianska kulturen på nära håll så finns Sincway Experiences. Sincway anordnar kurser för dig från 18 år som vill studera och bo i värdfamilj i Brasilien. Du kan välja mellan att stanna en, två eller tre månader och du kan välja vad du vill göra också. Sincway låter dig nämligen skapa din egen kurs så du kan vara säker på att du utnyttjar tiden maximalt och upplever så mycket som möjligt.

Du som reser med Sincway kommer att bo i en Brasiliansk familj som tar hand om dig och hjälper dig när du behöver det. Så här skriver Sincway på deras sida;

Här kommer du att bli varmt mottagen av vår noga utvalda värdfamilj. Du kommer att finna en naturlig plats i familjen och på så vis ta del av vardagslivet. Denna erfarenhet kommer ge dig en unik upplevelse av kulturen. Medan du binder familjära band kommer din portugisiska samtidigt att utvecklas. Våra familjers motto är ”mitt hem är ditt hem”. Din trivsel prioriteras och familjerna vill att du ska känna dig om en familjemedlem.

Jag kan säga att jag är säker på att värdfamiljen kommer att göra allt för att du ska trivas. För det är så Brasilianarna är, de tar gladeligen emot sina gäster med öppna armar. Därför är jag helt säker på att ovanstående stämmer.

Skapa din egen kurs

Det finns åtta (8) stycken kurser att välja mellan; Fotboll, Beach Volleyboll, Jui-jitsu, Surfing, Capoeira, Dans, Portugisiska och Brasilianska trummor. För att du ska få ut det mesta utav din vistelse så rekommenderar Sincway att du tar max två kurser. Du behöver inte välja Portugisiska men det är något jag personligen rekommenderar eftersom du då kommer mycket närmare brasilianarna och kulturen.

Anmäl dig nu!

Sincways kurser börjar redan i Januari så du som är intresserad bör genast kontakta Sicway för att planera din kurs. Kontakt information:

E-post: sincway@sincway.com

Koordinator Christina Wallin, Sverige: 0730 33 33 24

Brasilien är ett otroligt kreativt land och det märks väl när man tar en närmare titt på vad Brasilien bjuder på. Genom dans, musik och även sport så ser man tydliga tecken på kreativitet.

Så här säger Sincways koordinator Christina Wallin;

Sincway låter sina studenter deltaga i brasilianarnas gemenskap. Våra sportklubbar och skolor menar att skillnaden mellan Sverige- och Brasiliens sporttekniker ligger i kreativiteten. Det är denna känsla vi vill ge, känsla för kreativitet, intutition, improvisation och skönheten i de olika sporterna.

Om detta stämmer in på dig och om du har funderat på att åka till Brasilien eller vet någon som skulle vilja så gå in på Sincways hemsida och läs mer. Jag är alldels säker på att detta kan vara ett av de viktigaste och mest upplevelsefulla resorna du gör i ditt liv.

Om du har några frågor som rör Brasilien eller Sincway så är du välkommen att lämna en kommentar nedan. Du som redan varit till Brasilien – vad gillade du mest? Är det något speciellt du kan rekommendera?

Comments

 1. Hej Linda!
  Du har fått ett ”bloggutmaning”… Kolla på min blogg så förstår du!
  http://brassehanna.blogspot.com/2009/12/2009-arets.html

  Det vore kul att ses någon gång. Jag kanske hör av mig när vi åker till Londrina nästa gång!
  /Hanna

  • Hej Hanna, jag ska svara på din utmaning nu i veckan tänkte jag. :)

   Kom förbi så bjuder jag på kaffe :)

 2. God jul vännen.

  Kraaam

 3. Gott nytt år!

  Det var roligt att lyssna på dig på radion.

  Kraaam