Vårstädning

Ja här i Brasilien har våren nu kommit. Efter några dagar med regn och rusk så är det äntligen sol idag. Fåglarna kvittrar och äggbilen åkte just förbi coh erbjöd ett dussin ägg för 2.40 R$. (ca 7.60kr)

Med kaffekoppen brevid mig så vårstädar jag lite inne på Brazilian Linda. Ja eller egentligen rättare sagt inne i mailen. Jag har en lång lista med intresseanmälningar till Matbloggarna och försöker nu att organisera mig lite och samla in alla länkar innan den nya versionen av Matbloggarna släpps. Jag kan lova er att det kommer att bli skoj när den nya listan kommer igång! Har du en matblogg och inte har anmält ditt intresse ännu så gör det snarast! Du kan läsa mer om hur du går med här.

Annars så är det lugnt här i Brasseland. Som jag nämnde tidigare så flyttar Brazilian Linda snart, det är några finesser som måste fixas innan flytten bara sen så kan vi ha inflyttningsfest med massa goda recept.

Jag hoppas ni har det fint i Sverige och fortfarande har lite värme. Nu måste jag tillbaka till mailen och städa lite.

Comments

 1. Hejsan!
  Jag vill bli med här bland matbloggarna.
  Jag uppdaterar några gånger i veckan och jag bloggar ENDAST om mat.
  Lämna en kommentar i min blogg, är inte så sugen på att skriva min mail här 😛
  / Malla

  matmalin.blogg.se