Flyttdags för Brazilian Linda

Ända sedan jag kom tillbaka från Sverige så har jag arbetat som en liten myra. Jag har tack och lov haft en hel del arbete och inte många lugna stunder. Så den förnyade kraften jag pratade om har kommit väl tillpass. Jag har sett till att hålla mig ifrån saker som distraherar och det inkluderar bloggande.

Jag har pratat om att förnya Brazilian Linda ganska länge och eftersom jag rekommenderar folk att flytta till WordPress dagligen i mitt arbete så vore det väl kanske dags att jag gör det själv? *skratt*

Nu hände det oförutsedda häromdagen som gjort att BrazilianLinda kommer att flytta inom kort; nämligen att jag fick till en design som jag känner inspirerar mig. Med den nya layouten så kommer det vara enklare att hitta det man söker när man kommer hit. Många kommer hit efter recept, en del efter Brasilien information. Jag får många mail om att flytta till Brasilien, om recept och allt möjligt. Det mesta finns redan svarat på i bloggen men det står ju inte riktigt vart så det kan vara svårt att hitta bland alla 535 inlägg. Därför så kommer nya kategorier att läggas in och innehållet omorganiseras som förhoppningsvis kommer att inspirerar ännu mer.

Om du har förslag på vad du skulle vilja se här på Brazilian Linda så lämna en kommentar eller skicka mig ett mail.

Viktig info till dig som är intresserad av att gå med i Matbloggarna.
Listan ligger för tillfället nere men misströsta inte! Den kommer att komma igång igen inom kort! Inom kort betyder inom några veckor. Och om du är matbloggare så kommer du absolut att vilja vara med på det här äventyret! Det kommer att vara mer än bara en lista över matbloggare. Om du vill gå med så maila mig och säg att du vill gå med så kommer du att emailas då den nya listan kommer upp!

Så det var de senaste nyheterna härifrån. Nu ska jag ta och kolla till de små pão de queijo (ost bröden) som gräddsa i ugnen och sen blir det middag med pasta och sardiner!

Comments

 1. Vad spännande! Jag hänger med:)

 2. Hej Linda,
  Jag är en relativt nyinflyttad svenska inte så långt ifrån dig – ca 2,5 timmar från Londrina!
  JAg har varit i Brasilien en hel del tidigare, men det här är första gången jag bor här med barn (7 och 4 år) och som jag har lite matlagningsambitioner. Jag anser mig tala flytande portugisiska, men… det var ju det här med ingridienser och matlagningstermer… dit har jag liksom inte kommit ännu! :)
  Jag skulle bli jätteglad om du någonstans på din sida kunde klämma in en liten ordlista med allt från bakpulver till olika kryddors namn osv. Ja, du fattar säkert. Det skulle hjälpa mig oändligt!
  Lycka till med förnyandet av bloggen!
  /Hanna

 3. Brazilian Linda says:

  Katrin: Toppen! :)

  Hanna: Tänk så trevligt med en svensk/brassefamilj så nära :) En lista komemr snart.