Tillbaka med förnyad kraft

Jag brukar alltid ha lätt för att vänja mig vid nya miljöer men det har varit otroligt svårt för mig denna veckan att komma tillbaka till vardagsrutinerna. Helt plötsligt kändes det konstigt att komma tillbaka och jag kom på mig själv att undra vart saker och ting fanns eller hur jag skulle göra vissa saker som egentligen är helt självklara. Det har varit som att gå i dimma ungefär denna veckan.

Det har varit otroligt bra också att komma bort ifrån vardagen och jag känner att jag fått förnyad kraft och att jag ser på en del saker med lite ny attityd. Det är lite svårt att förklara vad men det är absolut positivt.

Jag har hittat en ny arbetskraft och känner mig redo för att ta tag i saker som jag borde gjort för länge sedan när det gäller mitt jobb och bloggande framför allt. Om allt detta nu håller i sig så kommer det absolut fler inlägg per vecka än det gjort per månad på denna stackars bloggen under det senaste året. Det jag tycker är kul är att jag alltid får emails och nya kommentarer om hur bloggen är uppskattad och det tycker jag är otroligt kul! Det finns en hel del i arkivet så letar man efter nåt är det bara att dyka in där och hittar man inte det man letar efter så kan man alltid maila mig. (Jag svarar på alla emails i mån av tid och ibland tar det helt enkelt tid men jag brukar alltid svara).

Jag har kollat igenom min kakbok och hittat en massa roliga recept som jag vill pröva så det blir nog en del kakrecept här framöver men just nu så ska jag gå och göra lunch, det blir kyckling med ris och sen ska jag sätta på en vetedeg och göra kanelbullar. Mums!

Hoppas ni har en skön helg och äter gott!