Uppdatering angående Matbloggarna

De som ansökt att komma med i Matbloggarna de senaste månaderna har tyvärr fått ett ¨vänta¨ svar utav mig. Dent beror på att den listan som Matbloggarna ligger på har legat nere sedan i Oktober. De som håller i listan har flear gånger meddelat att de ska öppna igen men inget händer.

Jag har försökt få tag på diverse programmerare för att hitta en lösning på det här men ännu så har jag inte hittat någon. (Om du möjligtvis känner en java programmerare så får du gärna hänvisa han/hon till mig.) Jag har även några andra eventuella lösningar på problemet men det är en sak som tar tid samt kräver investering och som det är idag så har jag inga inkomster med Matbloggarna eftersom det varit ett kul projekt bara.

De som vill gå med i Matbloggarna är välkomna att maila mig och jag kommer att lägga till er på väntelistan. Så snart jag hittat en lösning på detta så kommer jag att höra av mig.

Om du har några frågor så maila mig gärna.

Comments

  1. Skulle förmodligen kunna ordna detta om intresse finns, det vore nog ganska lätt att flagga vilka som är med i Matbloggarna och inte i Matforums befintliga matbloggsdatabas och skicka ut ett flöde därifrån.

  2. Hejsan! Kan inte hitta någon aktuell info om hur det går med matbloggarna. Känns som att väldigt många av deltagarna i listan på vår sida inte fungerar eller har uppdaterats på väldigt länge.

    • Hej Millan!

      Ja detta inlägg är lite gammalt och du har helt rätt i att det inte blivit uppdaterat under en tid. Först så var det problem med att lägga in och ändra listan under flera månader då blogrolling där listan ligger, låg nere. Och nu så kommer Matbloggarna att ändras helt inom kort.

      Det är en hel del att stå i men det är för att ni som är medlemmar ska få ännu mer utav ert medverkande. Förhoppningsvis så är det klart inom kort. Håll ut lite längre bara :)