En present från mig till dig

Eftersom det är Alla Hjärtans Dag idag samt just idag som RS Designs stänger dörrarna och blir Berries and Cream Blog Design så tycker jag det passar bra med en present så här. Där för så ger jag bort en väldigt rosa bloggdesign till den som vill ha. Så här ser den ut:

Om du vill ha designen så lämna en kommentar med din email eller maila mig direkt. Jag kommer att behöva dina inloggningsuppgifter för att installera designen. (oroa dig inte, jag gör sånt här hela dagarna så jag ger inte ut dina uppgifter till någon) Det är en Blogger design så din blogg bör vara på Blogger eftersom jag inte har tid att justera den för andra bloggar just nu.

Så, det är min present till dig, hoppas du haft en trevlig Alla Hjärtans Dag!

Comments

  1. Fru bangkok says:

    fin bloggQ! själv är jag oxå utlandssvensk, men i bangkok