Omväxling

Lite omväxling är alltid bra och igår så åkte vi till flygplatsparken som ligger några km härifrån. Vi det var jag, min son, min granne, hennes två barn och en kompis till oss och hennes två barn. Barnen sprang runt och lekte och vi vuxna satt och prata av oss och sen hade vi picnic. Vi var visserligen bara ute i några timmar men det var skönt att komma ut lite.

Omväxling förnöjer sägs det och jag har tänkt att det är nog dags för en ny bloggdesign här på BrazilianLinda så att det blir lite mer inspirerande att blogga. Denna versionen gjordes i Nov 2007 så den börjar bli lite utdaterad. *s* Detta är verkligen nackdelen med att vara web designer, man blir aldrig riktigt nöjd med sin egen blogg och tänker alltid ut nya designs.

Eftersom jag är matbloggare så har jag tänkt mycket på hur det saknas just snygga matbloggsdesigns. En design som inspirerar läsarna. Så för ett tag sen så började jag snickra på just en matbloggdesign med en massa roliga finesser. Helt olik någon Blogger design ni någonsin sett. :) Jag har inte haft så myckt tid att göra klart den men ska försöka göra det nu snart. Samt en ny design till mig själv. Den här versionen tar evigheter att ladda även på snabb uppkoppling. Dåligt av mig. :)

Nej nu måste jag gå och köpa ägg. Äggbilen har inte passerat ännu idag så det blir en tripp till affären istället…

Comments

  1. Lillie plein damour says:

    Hej! Jag har varit här och kikat. KRAM