Nytt år och nya maträtter

Ja nu har ju nästan hälften av Januari gått redan. Tiden går så himla snabbt, jag hinner knappt med.

Det som är bra är att detta året ska bli bättre än det förra. Förra året var inte alls så dumt men detta ska bli ännu bättre. :)

Speciellt så ska det bli ett år då det ska testas nya maträtter här hemma. Jag vill uttöka våra smaksinnen och öppna nya dörrar till spännande rätter. Det ska också bli ett hälsosamt år. Jag blir mer och mer medveten om att jag börjar bli äldre. Tiden känns allt kortare och man måste passa på medan man kan och har hälsa. *s*

Det här med vad man ska äta är egentligen ett litet mysterium känner jag. Eller egentligen är det ganksa stort. Tänk om vi alla kunde få gå till en nutrist och göra tester och se exakt vad som är bra för oss att äta. Då skulle nog problem som fetma och sjukdomar minska. Några vänner till mig pratar om att äta enligt sin blodtyp och på ett sätt så verkar det ju vettigt eftersom vi alla är olika. Jag har inte riktigt haft möjligthet att experimentera ännu.

Med det nya året så kom även en snabbare uppkoppling för mig och den har öppnat en ny värld för mig. Med snabbare internet kan jag lyssna på svensk radio, se på svensk tv och en massa annat kul. Det är underbart. Efter att ha spenderat några dagar och bara lyssnat på svenska så kommer svenskan sakta tillbaka. Sonen spelar svenska spel och hör svenska och det har talats mer svenska här de senaste dagarna än vad det normalt görs på en månad.

Ja året har börjat bra! (trallar till Raymond & Marias Låt ”Ingen vill veta vart du köpt din tröja” träffsäker låt fast hur kom de på den titel :))

Hur tycker du året gått så länge?