En matig present för alla tillfällen

Här i Brasilien så firar man inte Alla Hjärtans Dag den 14:e February men nångång i Juni istället. Jag lär mig aldrig vilken dag det är, jag vill minsann fira som resten av världen i February.

Det är säkert många som funderar på vad de ska hitta på för något fint och gott till de närmaste. Visserligen så firar man mest med sin partner men det är ju en utmärkt dag att visa att man bryr sig om andra också. Mitt förslag är att göra massor av kakor och ge bort till vänner och bekanta. Sedan så lägger man upp dem på ett vackert fat eller slår in dem i en fin burk eller liknande.

För att få lite uppslag till detta så föreslår jag att man tar en titt på David’s Cookies. En liten titt där och man vill springa in i köket och baka kakor på en gång. Under fliken gift baskets kan du få flera förslag på hur dukan dekorera din gåva. Vill du inte baka kakorna men istället ge bort degen så kolla under cookie dough för att se hur man kan ge bort sin goda deg. Jag hade nog hellre bakat kakorna men det varit spännande att få degen också.

De gör något så kul som ¨Månadens kaka¨- där kan du hitta en kaka för varje månad. Hitta en kaka du gillar och leta upp ett recept. Mitt recept på chocolate chip cookies hittar hu här. Ett super smarrigt recept!

Eftersom jag är en matälskare så tycker jag såklart det här är en utmärkt present. Man kan ge bort hemmagjort godis eller fina örtoljor också. Jag tycker att hemmagjorda vackra mat presenter sprider en väldigt trevlig stämmning.

En matig present kan vara den perfekta presenten nu tillAlla Hjärtans Dag, hur ska du uppvakta de närmaste?

Själv så väntar jag till Juni… *s*

Comments

  1. Hej Linda!
    Det har du alldeles rätt i.. kakor är det många som inte bakar och det blir mycket uppskattat:-)
    Hur blir detmed Matbloggarna.. är det inte allright snart där för att lägga in mig?
    Ha de gott/Pialotta

  2. det är som USA , den 12 juni! kram nicole