Den Brasilianska receptboken är här!

Ja eller nästan. Jag har ju pratat om det ett bra tag nu att jag vill ge ut en samling brasilianska recept. Nu är det nästan klart. Just nu så håller jag på att göra de sista testerna och ändringar i recepten.

Boken kommer att vara i e-boks form vilket betyder att den kommer att kunna laddas ned på dator och sedan skrivas ut. Hur många sidor den innehåller kan jag inte svara på ännu men just nu har jag satt ihop mer än 45st nya recept förutom det 70tal recept som redan finns på bloggen. Många utav de gamla recepten är förbättrade och en del har tagits bort.

Recepten är typiskt Brasilianska och kommer att fylla ditt kök och gom med en underbar smakupplevelse. Jag har alltid strävat efter att göra recepten så pass enkla att de fungerar för de flesta. En del recept kräver lite ovanligare ingredienser men på det hela är det vanliga saker man oftast har hemma.

Boken kommer att kunnas köpas här genom bloggen, pris ej fastställt ännu. Jag räknar med att den kommer att komma ut under veckan eller nästa vecka. En perfect julklapp alltså :)