Nattsudd

Nu är kl 23.00 och jag sitter här och svarar på emails och uppdaterar mina bloggar.
Det har varit lite mycket p sista tiden men nu så är jag fit for fight again som man säger och käner mig ganska redo att fortsätta med allt som ¨måste¨göras.

Idag var vi och gjorde vår månads shopping som gick på ca 600kr. Jag älskar att strosa omkring i mataffären i lugn och ro, det är så mkt enklare att hitta saker och ting då. Det är definitivt mindre stressamt än att ha en man i hasarna som säger ¨skynda dig nu¨. *s* samtidigt så kan man ju lägga ner lite saker som man normalt sett inte kan när man har en förnuftig man med sig. (Typ två jättefina bordsdukar, en till jul och en för resten av året. De var till oemotståndligt pris också och hamnade längst ner i vagnen så de blev det sista att tas upp. *s*)

För er som varit snälla och skrivit snälla emails osv så kan jag meddela att tyvärr så dog min mammas partner och begravdes i Torsdags. Känns såklart trist att jag inte kan vara där och stötta henne men det är inte så mkt jag kan göra åt det just nu. (Men vi behöver ju inte gå in i den diskussionen igen).

På matfronten så tänker jag ta och kolla in Low Carb High fat dieten för den tycker jag verkar intressant. En kompis till mig har blivit av med en massa besvär efter att ha ätit efter den balnsen i 6 månader, sen har hon gått ner nästan 9 kilo på kuppen också och det verkar ju inte helt fel. Jag har alltid varit intresserad av Low carb och raw food, jag tror dock mer på en balanserad diet men det är aldrig fel att lära sig nya saker.

Till er som vill gå med i Matbloggarna:
Ni kan fortfarande skicka in era bloggar och säga att ni vill gå med, det jag inte kan göra är att lägga till bloggar för tillfället. Så snart detta rett ut sig så säger jag till. Jag funderar även på hur det ska kunnas förbättras så vi får se vad framtiden visar.