Nudlar är bättre än pizza?

Vi har haft besök av min mans morbror i några dagar nu och han är en riktig ¨karl¨som äter friskt så det gäller att göra mkt mat. Han är också typiskt brasse så han äter helst ris med bönor och kött, därför så frågade jag igår honom och min man om de hade något emot att äta pizza idag eftersom vi köpt ingredienser för det. De sa OK så jag ställde mig och gjorde pizza idag på em. En stor pizza med lök, majs, riven skinka och linguiça toppad med ost.

Det visade sig senare att morbrodern inte alsl var så pigg på att äta pizza utan hade bestämt att han skulle äta hos sin syster istället och äta pizza efter det. Jag kan ju inte tvinga nån att äta här så jag sa inget speciellt. Sonen åt en bit pizza men kom just nu och beställde nudlar. Nudlar???? Hur i hela fridens dagar kan man föredra nudlar framför min goda pizza?? Det förstår inte jag faktiskt. *s* Jag visade honom all pizza samt de små pizza snurrorna jag gjort enbart för honom men det imponerade inte speciellt mkt så nu står det nudlar på spisen. Ja suck, vad glör inte en mor för sina barn..

Genrella uppdateringar:

Matbloggarna: Det ligger just nu ca 13 ivriga matbloggare i kö och vill gå med i listan och nästan lika många har frågat om att gå med så listan kommer att växa mkt inom snart. Just nu kan jag inte lägga till någon alls i listan eftersom Blogrolling där listan ligger håller på att uppdatera sidan men så snart de fixat sidan så kommer alla att läggas till. Vill man gå med så är det bara att maila så får man veta hur man går till väga.

Familjefavoriter och Lördagsgodis: Jag ber så mkt om ursäkt för att jag inte lagt upp något utav de två men jag har helt enkelt inte haft ork med det denna veckans som jag egentligen planerat. Jag botade dock min ilska och förtvivlan med att läsa en toppen bok: Älskad av alla av Martina Haag. Underbar bok!! Jag skrattade boken igenom, det var precis vad jag behövde. Tack till Jenny som skickade boken! Nästa vecka kommer jag att lägga upp båda två, sprid ryktet på din blogg så blir vi fler!

Nu måste jag gå och mata sonen med nudlar…