Lördagsgodis #27 Höst smaker

Nu har säkert många utav er varit ute i skogen och samlat på er diverse bär och svamp. Det är något speciellt med hösten i Sverige och verkligen en tidpunkt att ta vara på vad naturen ger.

Därför så är veckans Lördagsgodis Höst smaker. Gör vad du vill men gör något som känns höstigt eller som har typiskt höstiga ingredienser.

Obs: Jag uppskattar om ni tar er tid att gå tillbaka till det här inlägget och lämna bidragen så jag inte behöver oroa mig för att jag ska missa något bidrag.

Lördagsgodis knappar här.

Lämna ditt bidrag senast Fredag 7:e November!

Föregående teman: rabarber, vit choklad, apelsin, citron, choklad, nötter, kokos, jordgubb, mynta, passionsfrukt, banan, utan ugn, paj, zucchini, julspecial, kanel, bullar, stjärnanis, ingefära, kaffe, äpple, vanilj, i form och light. Lämna gärna fler förslag på kommande teman!

Glöm inte: Om du är med och bloggar om Familjefavoriter eller Lördagsgodis under September-Oktober November så har du chans att vinna en ny bloggdesign!
Alla som är med och bakar Lördagsgodis eller som är med och postar sin familjefavorit har chansen att vinna en bloggdesign.