Premiär för Familjefavoriter

PhotobucketDe flesta familjer äter nästan samma sak hela tiden, är inte det tråkigt? Visst vore det bättre om man kunde få reda på andras favoriter så man inte behövde fundera så mycket på om det verkligen ar gott eller ej. Därför så introduceras nu ¨Familjefavoriter¨ där du delar med dig av dina bästa recept så att andra kan hitta dem lätt.

Varannan vecka kommer Familjefavoriter att läggas upp, har du bloggat om ett smarrigt recept som din familj bara älskade så går du till veckans familjefavorit inlägg här på Brazilian Linda och lägger till din länk med en kort förklaring om vad det är för något. T.ex: Saras Fantastiska Gulaschgryta, med en länk till just det inlägget.

Så här går det till:
Måndag: Veckans inlägg läggs ut t.ex Familjefavoriter #1.
Fram till Fredag kan du lägga in ditt bidrag till familjefavoriter.
***
Eftersom det redan är ett recept som du lagat så blir det enklare än Lördagsgodis där du måste baka under veckan som går. Under veckan kan man alltså kika in här och se vad andra familjer gillar och få redan beprövade och godkända recept. OBS: Du lägger alltså inte in receptet här utan bara länken till din blogg och veckans favoritrecept. Det kan vara ett äldre recept bara det var något som familjen verkligen gillade. Tanken bakom Familjefavoriter är att man ska upptäcka nya goda recept och bloggar och få nya favoriter.

När du bloggar om Familjefavoriter så skulle jag vilja att när du bloggar om ditt bidrag lämnar en länk till Brazilian Linda så att andra bloggare också kan få chansen att delta och hitta nya goda recept. Är det ett äldre inlägg så skriv bara en ny kort post ” Jag har lämnat in mitt super recept på gulaschgryta till Familjefavoriter” med en länk till veckans familjefavoriter där ditt recept kan hittas. För att man lätt ska känna igen de inlägg som tillhör Familjefavoriter så kan man använda en av de nedanstående bilderna. Kopiera adressen och klistra in i ditt inlägg.

När du testat ett nytt recept som du gillade så blir säkert original bloggaren glad om du säger att du hittade ett supersmarrigt recept på gulaschgryta från Sara genom Familjefavoriter.
Är det något annat du vill tillägga eller fråga så skriv en kommentar. Hjälp mig gärna sprida budskapet om familjefavoriter redan nu så att vi kan köra igång nästa vecka!

Här har du flera bilder att använda i dina inlägg eller sätta in i din sidbar för att visa du är med och bloggar om Familjefavoriter:

Photobucket


Klipp och klistra:
<a href=”http://brazilianlinda.blogspot.com” target=”_blank”><img src=”http://i106.photobucket.com/albums/m262/brazilianlinda/familjefavoriterx150.jpg” border=”0″ alt=”Photobucket”></a>

En liten knapp för sidbaren eller inlägget:

Familjefavoriter125x125

Klip och Klistra:<a href=”http://brazilianlinda.blogspot.com” target=”_blank”><img src=”http://i106.photobucket.com/albums/m262/brazilianlinda/familjefavoriterx125.jpg” border=”0″ alt=”Familjefavoriter125x125″></a>

********************************************

Men vänta!
Det är inte allt! Om du är med och bloggar om Familjefavoriter eller Lördagsgodis under September-Oktober så har du chans att vinna en ny bloggdesign!
Alla som är med och bakar Lördagsgodis eller som är med och postar sin familjefavorit har chansen att vinna en bloggdesign från RS Designs.
Jag lottar ut ett Silver paket och ett Guld paket, värde 393kr-655kr.

Hoppas vi kan få ihop många goda recept tillsammans!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,