Nöden har ingen lag

Ja detta uttryck har ni säkert hört förut och det är så sant så. Ibland har man helt enkelt inte så mycket val. Det gäller då speciellt det understa inlägget där jag helt enkelt var tvungen att skriva på Engelska.

Efter nästan en veckas frånvaro så är jag nu tillbaka och har en hel del nytt på G på alla dess sätt. Imorgon så kommer det nyheter här på Brazilian Linda, så då får ni hålla ögonen öppna.

På RS Designs har vi stora planer också och hur mycket som helst att göra. Vilket är kul med det får mig att önska jag hade bläckfiskarmar eller att tiden kunde gå lite saktare ibland.

Här hemma så har vi det ganska lugnt, vi har nu åter en hamster. En söt liten vit och svart sak med ett svart hjärta på ryggen.Tyvärr så är det ju så med barn att det är roligt i början sen så tröttnar man så nu är det mest mamma Linda som tar hand om den lilla (som faktiskt inte har något riktigt namn).

Mannen försöker förtvivlat få fågelungar, ja det vill säga han försöker få fåglarna att lägga ägg. Nu äntligen efter lång väntan så har vi ett par som ruvar och ett annat som ser ut att snart vara där med. Jag brukar skämta med mannen och säga att han bryr sig mer om sina fåglar än om mig :)

Nu måste jag gå och göra något så otroligt tråkigt som att stryka kläder och försöka få ordning på mitt hem. Hoppas ni har en bra vecka!