När livet inte blir som man tänkt sig

I Lördags så¨var det meningen att jag skulle lägga till Lördagsgodis när jag kom hem efter eftermiddagens lektioner som jag ger på just Lördagar.
Det blev inte riktigt så.

Vi fick reda på förrförra veckan att vi väntade en till liten och att jag redan var 8 veckor gången. Egentligen visste jag det redan men vi fick det bekräftat svart på vitt. Det var inte planerat men välkommet och eftersom vi bor i ett land där abort inte är tillåtet så var det helt enkelt inte så mycket att göra åt och ens tänka på och även inget som jag hade velat göra om det varit tillåtet.

Men på Lördagen just innan jag var på väg och bege mig till bussen så gick jag på toa och där började oron som senare nästa dag ledde till tre sjukhusbeök och inläggning två nätter i rad. Tyvärr så väntar vi inte längre något litet knyte eftersom jag fick missfall.

Hur den Brasilianska sjukvården är har jag redan tagit upp men kan säga att jag väntade i närmare 7 timmar på att bli sedd igår kväll, satt utomhus på akuten och väntade på att någon skulle komma. Varför i hela fridens namn akuten är utomhus har jag inte en aning men kallt var det.

Idag har jag fortfarande ont i magen och känner mig ganska trött och vill bara lägga mig och vila. Denna epsioden, eller vad man nu ska kalla den, fick oss iaf att förstå att vi är redo för en ny familjemedlem så så snart som läkaren säger OK så kommer vi öppna babyfabriken igen coh hoppas på ett bättre resultat då.

Just nu så kurerar jag mig med att baka äggfria chocolate chip cookies med jordnötter som kommer intas med Coca Cola. Bakning är underbar terapi.

Jag återkommer om några dagar.