Lördagsgodis #26 Starkare drycker

Denna veckan blir det starkare saker på G här på Lördagsgodis, denna veckan vill jag nämligen att ni letar i skåpen och tar fram de drycker som innehåller alkohol. Inte för att vi ska berusa oss utan för att förhöja smaker på goda ting. Själv använder jag ofta cachaça i mina bakverk och det ger en väldigt bra kontrast.

Så veckans smak är: Alkoholbaserade drycker. Det kan vara sherry, vin, porter eller vad som du nu föredrar. Jag kan tänka mig det är en utmaning för de som aldrig gjort det. Själv kommer jag att testa att använda det överblivna rödvinet som står här hemma.

Obs: Jag uppskattar om ni tar er tid att gå tillbaka till det här inlägget och lämna bidragen så jag inte behöver oroa mig för att jag ska missa något bidrag.Wine

Lördagsgodis knappar här.

Lämna ditt bidrag senast Fredag 3:e Oktober!

Föregående teman: sommarsmaker, rabarber, vit choklad, apelsin, citron, choklad, nötter, kokos, jordgubb, mynta, passionsfrukt, banan, utan ugn, paj, zucchini, julspecial, kanel, bullar, stjärnanis, ingefära, kaffe, äpple, vanilj, i form och light. Lämna gärna fler förslag på kommande teman!

Kopiera och byt ut mot din egen adress och rubrik när du lämnar ditt bidrag i kommentarerna.
<a href=”http://www.dinsida.com”>Beskrivande rubrik</a>
En länk hit ser ut såhär: Brazilian Linda

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,