Lördagsgodis #25 Sommarsmaker!

Äntligen är det dags för ett nytt Lördagsgodis! Efter ett sommaruppehåll så gör vi nu igång med nya tag och jag hoppas att det är fler som kommer att vara med nu i höst.

För den som aldrig varit med i Lördagsgodis innan så kan jag berätta att det är ett ypperligt tillfälle för dig att vara med och baka och sedna å besökare till din blogg. Läs med här om hur du är med och bakar.

Veckans tema är:

Många av er har säkert fryst in jordgubbar och diverse sommargott så låt oss njuta av sommaren lite längre. Det kan vara favoritefterrätten som åts i sommar, den där supergoda glassen du gjorde eller mammas rabarberpaj…

Obs: Jag uppskattar om ni tar er tid att gå tillbaka till det här inlägget och lämna bidragen så jag inte behöver oroa mig för att jag ska missa något bidrag.

Lördagsgodis knappar här.

Lämna ditt bidrag senast Fredag 12:e September!

Föregående teman: rabarber, vit choklad, apelsin, citron, choklad, nötter, kokos, jordgubb, mynta, passionsfrukt, banan, utan ugn, paj, zucchini, julspecial, kanel, bullar, stjärnanis, ingefära, kaffe, äpple, vanilj, i form och light. Lämna gärna fler förslag på kommande teman!