Konstiga matvanor

Varje onsdag så tar jag bussen vid 15,30 snåret för att bege mig hem till en familj och ge Engelska lektioner kl 17. När mamman bad mig att börja ge lektioner till barnen och sedan till föräldrarna så sa hon ¨ja så ger du lektioner till barnen mellan 17 -18.30, ni kan äta något och sedan så har jag och min man lektion vid 19-20.30¨

Alltså när hon sa att vi skulle äta något så trodde jag ju att hon menade Äta. Det visar sig att den här familjens hushållerska inte lagar middag så den som gör det är mamman som kommer hem vid 18.45. Hushållerskan ger oss lite te och ibland en kaka eller nåt men alltså väldigt light. Barnen verkar inte hungriga direkt, visserligen har jag märkt att deras humör kan svänga lite så jag funderar på hur smart det är att ha lektioner vid 17 tiden.

Föräldrarna äter aldrig något när de kommer hem och ger heller inte barnen nåt, eller dvs ibland så tar de fram en liten chips påse eller jordnötter. Som jag inte äter av. Men grejen är den att jag blir vrålhungrig! Jag äter lunch vid 12 och sen kanske jag äter en macka innan jag åker men sen så får jag ju inte mat förräns kl 21.00 när jag kommer hem. Jag har nån sorts inbyggd klocka att blir det 18.30 så måste jag äta, vilket säkert är psykologiskt. Min man tycker jag överdriver och fattar inte att jag kan bli så hungrig. Så de senaste gångerna har jag bett min man ta med mat från min svärmor så jag kan få i mig nåt när jag kommer hem. Att äta kl 21 känns lite försent för mig men jag är som sagt väldigt hungrig.

Hur skulle du gjort om du varit i min sats? Ge mig dina bästa tips!

Är jag den enda som tycker den här familjen är lite… kan jag säga konstig på ett snällt sätt…??