Sommaruppehåll

Tänk, det har gått mer än en månad sedan jag skrev något här på bloggen, ja det har varit ett litet somaruppehåll.

Här är det visserligen inte sommar men jag har varit alldeles för upptagen för att tänka på det. Nu äntligen så har det lugnat ner sig lite och jag ska set ill att skriva lite oftare här.

Det har inte hänt så mycket här egentligen, det allra största som hänt är att min bästa kompis tyvärr åkte tillbaka till USA igår, det var/är otroligt ledsamt. Det är svårt att lära folk här tycker jag och vi har kommit varandra så nära men tyvärr så var hon nu tvungen att åka tillbaka till USA.

Vädret har blivit varmare och nu kan man gå med shorts och kjol igen. Vi hade ett rejält åksväder häromdagen coh jag var t.om rädd för att huset skulle ramla ihop. Väggarna skakade varje gång som det mullrade. Men min man har intygat mig att huset är stadfast så jag litar på det. :)

Hur har ni haft det i sommar? Hittat på nåt skoj? Berätta! Är ni redo för mer Lördagsgodis eller ska vi hitta på nåt annat? Annars så kör vi igen nästa vecka!