Matiga projekt

Ja det här har inte alls med mat att göra, mina matiga projekt är bara matiga i den bemärkelsen att de är stora.

RS Designs växer så det knakar och vi har idag ett bra antal återkommande klienter som låter oss hjälpa dem med sin blogg eller webbsida. Att förbättra vår site och produkter kräver mycket uppmärksamhet och vi har inte så mycket tid som vi skulle vilja ha. Inom närmaste kommer vi att uppdatera våra portfolios och göra om lite på sidan för att förbättra navigeringen.

Från att bara ha erbjudit bloggloggor(headers) så erbjuder vi nu full bloggdesign, visitkort och mycket mer. Har du funderat på att göra om din blogg/webbsida så kika in hos osss och läs om vad vi erbjuder. Nämner du att du är läsare av Brazilian Linda när du kontaktar mig så får du 20% rabatt av din order. Gäller fram till 1:a Oktober 2008. Vi erbjuder även ett ett speciellt brev för våra prenumeranter där man kan ta del av diverse bra rabatter varje månad.

Förutom RS Designs så jobbar jag just nu på ett ny sida som kräver mycket tid och arbete och kommer att förbättra livet för de som har det svårt att balansera sitt företag och familj. Det kommer dock dröja lite innan den lanseras.

Du har väl inte missat mina artiklar på Backpacking? Där kan du hitta några artiklar om Brasilien, samt kan du läsa enstaka inlägg på Travelstart bloggen.

Sedan så funderade jag på om vi ska lägga om Lördagsgodis lite och eventuellt lägga til Familjefavoriter. En gång i månaden så bloggar man om familjens fvoritecept och kommer sedan hit och lägger upp länken, på det sättet kan alal hitta nya spännande recept. Låter det intressant så säg till!

På måndag så kör vi med Lördagsgodis, ja jag lovar det kommer på Måndag, så kom gärna hit och var med då så hittar vi på något gott!