Ny familjemedlem

För ca 1½ vecka så säger min man plötsligt- Tycker du inte det är dags att Choriço får ett husdjur? Genast så tänkte jag; jaha och vem ska ta hand om det? Så vi frågade lille Choriço vad för djur han skulle vilja ha och han sa en kanin.

Jag tänkte inte mer på det men på Lördagen så kommer min man hem med en hamster. Den lille rackarn var smart gnagde sig ut ut lådan han var i så han var lös i bilen ett tag, lätt panik där. Choriço var överlycklig och lekte glatt med honom. Dock så gick det några dagar och han säger att han hellre vill ha en kanin för ¨råttan¨sitter ju inte still så han får klappa honom. *s*

Han är ganska ful faktiskt, så där fulsöät, helt grå och blind på ena ögat efter att ha varit i¨slagsmål med en annan hamster. Vi hoppas han ska bli bättre på ögat med det verkar inte som det blir det.

Jag har haft mer djur dessa tre åren än jag haft hela mitt liv, vi har tre fåglar, två hundar och nu en hamster och har haft 6st valpar, 4 hönor och en fågelunge. Det är rena zooet här :) Den lille fågelungen vi hade för nån månad sedan klarade sig tyvärr inte, det var lite trist. Och nu verkar det inte som det bli några fler ungar.

Om jag hade bott på landet så¨hade jag gladeligen haft fler djur men här är det lite trångt tycker jag. undrar vad nästa djur blir *s*

Uppdaterat: Tyvärr så hände det en olycka och vår nya familjemedlem blev biten av ena hunden. Han gick bort i Söndagsnatt. Det har inte varit tal om att införskaffa en ny hamster.