Lördagsgodis #23- Rabarber

Nu litar jag helt på ert omdöme här, snälla någon säg till mig om jag har fel men jag har sett så många prata om rabarber att jag utgår ifrån att det redan finns tillgängligt i  Sverige?? Därför så är veckans ingrediens för Lördagsgodis rabarber!

Lämna ditt bidgrag senast den 30:e Maj.

Vill du vara med och baka? Lördagsgodis är öppet för alla som gillar att baka! Gör något gott med rabarber och kom sedan tillbaka och sätt in din länk till ditt recept här. Läs mera här om hur du är med i Lördagsgodis.

Obs: Jag uppskattar om ni tar er tid att gå tillbaka till det här inlägget och lämna bidragen så jag inte behöver oroa mig för att jag ska missa något bidrag.

Lördagsgodis knappar här.

Föregående teman: vit choklad, apelsin, citron, choklad, nötter, kokos, jordgubb, mynta, passionsfrukt, banan, utan ugn, paj, zucchini, julspecial, kanel, bullar, stjärnanis, ingefära, kaffe, äpple, vanilj, i form och light. Lämna gärna fler förslag på kommande teman!

Tack för bidragen med Vit choklad. Du hittar bidragen här.