Trött

Jag har fnjulat med Google Apps i flera dagar nu och knökat och haft mig med ett domän namn jag köpt så det står helt still i huvudet på mig. Vilket leder till att jag har noll inspiration till Lördagsgodis, dvs att hitta på ingredienser. Jag tycker vi har kört det emsta men självklart finns det massor av saker kvar. Snälla ge mig ideer till vad vi kan ha för tema/ ingredienser!

Här hemma har vi också sålt bilen för den började bli lite skruttig så nu är vi utan bil. Tänk vad svårt allt blev helt plötsligt. Istället för 15 minuter tar det 1½ timma för maken att komma hem. Och imorse så fick vi gå till dagis sitället för att åka med maken. Men jag klagar inte pga motionen, jag tycker faktiskt det är skönt.

Ja och tänk jag missade våffeldagen cokså, det läste jag på nån blogg att de tvarit. Mums så gott det hade varit! Hoppas ni åt massor av våfflor!