Kylskåpsrensning

Inte kan det väl bara vara jag som tycker det är otroligt tråkigt att städa kylskåpet? Idag har jag gjort en rejäl kylskåpsutrensning som heter duga.

Jag brukar visserligen städa kylskåpet lite lätt sådär innan varje månadsinhandling men idag rev jag ut allt! Och då menar jag allt, hyllor och hela köret. Tack och lov så har jag ett litet kylskåp, i alla fall är det tack och lov i detta fallet annars hade det gärna fått varit större. *s*

Jag bestämde också att det var dags att slänga alla inläggningar som jag försökt mig på så det var ut med inlagd vitlök, persikamarmelad, inlagd gurka och en sorts chiliinläggning. Den senare ska jag fortfarande skriva om…

Ja och nu är det ganska tomt tycker jag, trist fast samtidgt skönt att se att det är rent.

Hur ofta ”ska” man rengöra kylskåpet egentligen? Finns det någon osagd regel om hur ofta en god husmor regnör sitt kylskåp? *s*

Hur ofta rengör du ditt kylskåp?