Kaffe med sting

Tjoho vad tiden rinner iväg, jag har inte hunnit skriva här på hur länge som helst, fy på mig!

Vad har hänt under tiden? Ja förra Söndagen så kunde jag verkligen säga att mitt kaffe hade sting i sig, jag höll nästan på att svälja en geting! Tack o lov så har jag inte för vana att doppa saker i mitt kaffe så jag spottade snabbt ut det och blev förskräckt när jag såg var det var. Och numera lämnar jag inte mitt kaffe nära kaffebryggaren och speciellt inte när det finns getingar i närheten.

Jag har också kommit på varför jag inte gillar att laga småkakor. Eller varför jag drar mig för att göra det. De bränner nämligen alltid fast om jag använder bakplåtspapper och det spelar ingen roll om jag smörar det eller ej. Detta resulterade i att jag slängde två plåtar knäckflarn. Egentligen är det nog jag som borde passa dem bättre men det dröjer nog lite innan jag bakar småkakor igen tror jag. *s*

Vi har även fått tillökning i familjen- det föddes nämligen en liten fågelunge igår natt/morse. Ja och nu kommer vi till frågan: vilken sorts fågel är det? Ja på Portugisiska heter det Canario do Reino men det är inte en kanariefågel för kanariefågel heter Periquito på Portg. Men ordlistan säger att det är en kanariefågel och att en periquito är en papegoja. Så jag kan inte säga vad det är för sorts fågel, det är en liten fågel, samma storlek som kanariefågel ungefär men den kan vara gul, röd, grå eller vit. Komplicerat. *s* Men jag har iaf blivit extramamma till den här lille parveln för hans mamma ger honom inte mat hon bara ruvar hela tiden så det är jag som får se till han får i sig lite mat. Vilket också betyder att jag steg upp kl 3 i morse för att mata honom. Det är ju nästan som att ha en liten bebis igen.

Och förutom det så har jag börjat med några skrivarprojekt, efter allmän efterfrågan så jag har tagit er på orda och börjat skriva en e-bok med Brasilianska recept. Nu är ju bara frågan; kommer någon att köpa den?

Annars står det bara bra till här i Brasseland, visserligen har sonen just idag fått ont i halsen och verkar lite krasslig så han får nog stanna hemma från dagis imorgon. Hoppas ni alla har det bra! Nu msåte jag gå och laga middag sen ska jag lägga upp ett försenat Lördagsgodis.