Helt plötsligt blev det Fredag

Det är otroligt vad denna veckan gått fort. Jag vet jag säger det ofta men det är som att tiden springer ifrån mig. Och denna veckan har jag matat fågelunge i ottan så jag har väl inte varit så där jättepigg heller. Att det inte blev något Lördagsgodis denna veckan, ja det märkte ni ju. Men jag lovar att på Måndag kör vi igen!

Jag har problem med internet också så detta postas från ett internetcafé. Det borde verkligen vara förbjudet att ha modemuppkoppling! Jag blir tokig på hur slött det går. Så nu har vi än en gång varit på jakt efter ett snabbare internet men det visar sig att bolagen som har de bästa priserna har bara kommit halvvägs på den stora gatan som leder upp mot vårt område.

Det är ju iaf en tröst att veta att det är på väg. Så inom någon månad borde det går att få snabbare uppkoppling utan att bli utblottad. Jag funderar dock på om jag provisoriskt ska ta och byta upp mig genom vårt telefonbolag, deras priser är högre än de andra men om det bara är för några månader så kan det ju vara värt det. Tyvärr så vet man ju inte riktigt hur många månader som är få här. I mitt huvud är det 3-4 månader men kanske Brasilianarna menar 5-6…

Den långsamma uppkopplingen är också orsaken till att jag tar sån lång tid på mig att svara på era kommentarer. Jag läser dem alla och uppskattar dem otroligt mycket men nästan varje gång som jag ska svara och har skrivit in mitt svar så kommer jag inte längre. Då tar det stopp och mina svar hamnar i cyberrymden. Men sluta för guds skull inte att kommentera!! :)

Det är samma sak med emails, Gmails nya email är mycket långsammare på min tröga uppkoppling och även om jag byter till den gamla versionen så måste jag ju först komma in i inboxen och bara det kan vara ett problem.

Jag lever på utrensning nu i några dagar i hopp om en ny kropp. Det börjar nästan pösa över här tycker jag så nu är det mycket morötter och sallader och smoothies som gäller. Jag har egentligen inte så stora problem att leva nyttigt i några dagar om jag lyckas hålla sockerbehovet under kontroll, det svåra är sen när man ska börja äta igen. Det är då det inte finns något stopp för mig, medelvägen är svår. Jag har testat att köra GI rivstart två ggr, båda ggrna har jag lyckats hålla mig i nästan två veckor sen så gick det nerför.

Eftersom jag vet jag inte klarar det så struntar jag i rivstarten och börjar äta lit nyttigare och motionera mera. Bantning och dieter tror jag inte riktigt på, de lovar ofta mer än de håller så nyttig mat och motion är det bästa botemedlet om man vill bli sundare.

Ja vi får se hur det går, här kommer en enkel morotssmootie:

Morotssmoothie med persika

Ingredienser
1 stor morot
1 liten persika
1 apelsin
1 glas vatten

Gör så här
Mixa allt i mixer och drick och njut!

Den blir man mätt av kan jag säga och persikan ger en god rund smak.

Nu måste jag bege mig ut på nätet och sen hemmåt och vänta på att teknikern ska komma och fixa mitt internet. Ha en skön helg!