Veckans Lördagsgodis #17

Det blir ett otroligt sent Lördagsgodis denna vekcan, jag har varit ute och letat garderob idag. Och just nu stormar det för full så jag får nabba mig att skriva innan strömmen går. För det gör den alltid.

Veckans Lördagsgodis var paj. Jag lovar att det kommer ett bidrag från mig med för jag är himla sugen på paj men så igår fick jag för mig att måla om ett rum istället så jag blev lite upptagen med det. Mer om det en annan dag. *s*

Denna veckan har vi flera stycken deltagare, kul! Håll uppe bakningshumöret tjejer!

Nässelblom &  på något som verkar otroligt gott nämligen Cheesecake med apelsinsmak.

Lisa blandar två hit ingreadienser choklad och apelsin i sin Chokladpaj med citrusmarmelad

Bondhustrun hon gör cobbler!

Ny deltagare är även Miho, hon bjuder på Vegan & Sockerfri ”Classic Apple Pie”. bra alternativ till det söta.Hos Hallongumman bjuds det på Smulpaj med äpplen och hemlagad vaniljsås

Något jag åt alldeles för länge sedan är Rabarberpaj, tack Åsa för det bidraget!

Tack så mycket till er som deltagit!

Kom tillbaka på Måndag för mera Lördagsgodis!