Valentine cookies

Nu är det snart dags för världen utanför Brasilien att fira Valentines day, Alla Hjärtans Dag. Här i Brasilien så firar man inte förrän i juni/juli, kommer aldrig ihåg vilken dag det är utan får reda på det genom Tv:n. *s*

Till Valentines day så ska man ju gärna göra något gott, då passar Valentine Days Cookies bra för den som är sötsugen.

Jag tycker att en liten kakbox med små söta kakor är en utmärkt present på Alla Hjärtans dag. Om det är inslagen i en söt förpackning så är det ännu bättre. Vill man inte ge bort kakor så kan man såklart ge bort små gulliga teddy björnar tillsammans med ett sött litet kort.

Brassarna satsar hårt på reklamen på Tv för alla tillfällen, speciellt vid jul/nyår, Alla hjärtans dag, påsk och Barnens dag. Jag tycker nästan att det pressas på lite för mycket för min smak men…

Jag firar Alla Hjärtans dag nu i Februari men eftersom maken inte gör det så blir det kulturkrock där och det resulterar i ingen firande alls. Men vem vet, kanske jag gör några söta kakor i år. Något kommer jag att göra iaf. Men vad är en annan sak, just nu funderar jag på vad jag ska göra för paj till Lördagsgodis…

Bild/recept Claudia Assad