Stormigt

I Fredags var det meningen jag skulle klurat ut någon paj men istället så började jag måla om vårt sovrum. Eller rättare sagt en vägg i sovrummet. Det tog längre än beräknat pga en grön färgklick som inte täcktes ordentligt. Så jag hann inte baka någon paj men ska försöka med det imorgon istället.

I Lördags åkte jag och maken och handlade en ny garderob samt en hylla. När vi var där i stan så började det storma, det blåste så starkt att vi drevs med vinden. Stormen fortsatte igår och taket på min svägerskas hus flög bort tillsammans med en vägg som rasade ihop. Det var flera hus i hennes iområde som taken flög bort på. Så det var ingen liten storm.

I helgen har vi målat klart vårt sovrum också. Det blev lila och rosa, hur fint som helst. Jag gillar starka färger på väggar, en liten färgkick sådär.

Jag passar också på att säga till att jag har mailproblem, jag kan oftast läsa mailen men det är inte alltid jag kan svara på dem. Så snälla om du mailar, jag kommer att svara, det kanske tar några dagar bara…