Hängande köksredskap

Att förvara sina köksredskap så att andra kan se dem är något som många gör, det är något som hänger med sedan urminnes tider och som blivit modernt. Nu för tiden är det nästan ïnne¨att ha kökredskapen hängande i köket.

Det är ju helt OK tycker jag, och jag tycker det är snygg. Men det är nog inget jag skulle göra, jag är inte säker på att det är det bsäta att göra med sina köksredskap övht. Och speciellt inte när man bor ie tt tropiskt land, det finns ju diverse kryp här.

Det finns ett Amerikanske företag som säljer enclume potracks. De har potracks i olika storlekar och format i rostfritt stål. Att kvaliteten är bra är ju viktigt, man vill ju inte gärna hänga upp något och sedan oroa sig att det ska ramla ner i huvudetpå en eller på olämpligt ställe. Man kan ju försig köpa krokar och sätta redskapen på väggen, det går ju öven det.

De säljer inte bara enclume potracks men även krokar, kokbokshållare och olika accesoarer till kök.

Hur är det egentligen, visar ni upp era köksredskap där hemma? Jag vet att min mamma har några gamla kastruller i koppar (?) men de används ju inte. En del tar ju gärna bort skåp och dörrar och visar upp sina tallrikar och koppar.

Jag stänger helst in alltihopa så jag slipper se det. *s*.

Tycker du det är snyggt med hängande köksprylar?

Comments

  1. Jag har egen tillverkning i liten skala. I dagsläget framför allt i countrystil men är även öppen för andra idéer. I dagsläget använder jag mig av framför allt trä och smide.

    Mikael