Festen är igång igen

Julen var knappt över innan det börjades göra reklam för Karnevalen och det visades halvnakna damer i TV rutan. Nu har den varit igång i tre dagar. Jag har knappt kollat en kvart tror jag, känner mig inte alls så intresserad i år.

Det som är bra med långledigt är att maken får för sig att snickra och dona här hemma. Så idag var han iväg och köpte brädor till en hylla vi ska sätta upp. Att hitta en helt vanlig ¨Billy¨ bokhylla har visat sig vara en nästan intil omöjlig uppgift. De ställen som råkar ha något som liknar en vanlig bokhylla har priser som ligger långt ovanför vår budget.

Just nu så förvarar jag det mesta i min garderob vilket betyder att det blir lite plats över för kläder. Så istället för att ha papper och tidningar i garderoben så ska vi nu sätta upp hyllor. Vilket påminner mig om att jag ju skulle visa hur vårt hus ser ut nu när det är så grönt och skönt. *s*.

På Torsdag så återgår sonen till dagis och jag ska kasta mig in i arbete vilket jag ser framemot och ni kan se framemot fler recept och nyheter här. :)