Vart blev det fel?

Iblan blir det rätt och ibland blir det fel.  Här hade jag alldeles nyss skrivit ett långt inlägg om mina chokladkakor som jag bakade idag. Som inte alls blev chokladkakor utan bara en stor smet på plåten. Ja och nu försvann alltsammans och mitt inlägg försvann. Suck.

Tillbaka till kakorna och min poäng i inlägget: när man skriver ett recept och lägger ut så måste man antingen vara säker på att receptet fungerar eller så graderar man sig genom att säga som jag att måtten inte är exakta. Men jag funderade såkalrt vart det blev fel någonstans…

Det här receptet på chokladkakor som jag gjorde idag resulterade i chokladsmet och inte i chokladkakor för det fattades vetemjöl i receptet. Jag märkte det efter första plåten och rörde snabbt ner 1,5 dl vetemjöl i den resterande smeten men det blev fortfarande smetaktigt. Det var väldigt gott kan jag säga men nu söker jag efter att fungerande recept på chokladkakor/ double chocolate chip cpookies. Dvs chokladkakorna med kakao och hackad choklad i. Är det någon som har det och vill dela med sig så säg till!

Någon middag vet jag inte om det blir för min del idag för nu har jag ätit så mkt utbakad chokladsmet att magen står åt alla håll…

Comments

  1. Åh vilken underbar blogg! Har letat efter matbloggar nu när blivit grymt intresserad av att matlagning och bakning. Vill gärna göra lite mer komplicerad mat och lära mig massa. Hoppas det är okej för dig om jag suger i mig lite tips då och då;)
    Ha en fin kväll. Mvh Nicole