Tillbaka till vardagen

Maken började jobba i Måndags oh med det så var det att gå tillbaka till vardagen och allt vad det innebär. De första dagarna var nog svårt för maken för han var lite grinig tyckte jag. *s* För mig så har allt flytit på som vanligt, det känns kanppt som det varit jul eller lov. Jag har mer jobb än jag har tid som vanligt men ändå så har jag mera tid än vad jag hade förra året vilket är otroligt skönt.

Jag har saknat att ha tid att laga mat och pyssla i köket. Jag har t.om saknat att städa! Då är det illa :)

Så jag ska börja redan idag, jag ska nu gå och förbereda lunch och en kaka. Jag läste om Ilvas Catherine kaka (Apelsinkaka med choklad) igår och hade redan gått och funderat på en sådan kaka så nu blir det en sån.  Lunch blir en lätt lunch med rester, jag läste att Kardemumma efterlyste anant ord för rester, vad annat kan man kalla det?

Middag blir någon sorts pirog med köttfärs och ost. Är inte riktigt säker på vad jag ska svänga ihop där.

På Måndag kör vi igång med Lördagsgodis igen! Kom tillbaka då och snälla du om du gillar Lördagsgodis sprid ordet till dina läsare så vi får fler deltagare detta året!

Ha en fin helg!

Technorati Tags: , , ,