Gott Nytt År!

Gott Nytt År på er alla!

Tänk, med ett nytt år så känns det som att man får ett nytt liv nästan. Det är iaf så jag känner det. Efter att ha stressat hur mkt som helst under 2007 så ser jag nu fram emot ett mindre stressigt 2008.

Jag är inte den som ger nyårslöften men jag kan nog nästan lova att det blir mera bloggande här på Brazilian Linda. Och framför allt fler recept.

I helgen var vi iväg på den årliga utflykten till mannens släktingar. Två dagar kändes som en vecka och nu vete tusan om jag inte skickar dit mannen ensam nästa gång. Jag vet inte vad det är med stället men man blir helt utmattad efter en dag. Sen att det är varmare än här har väl en betydelse också.

Vi kom hem igår och på kvällen höll vi nästan på att missa tolvslaget,maken såg på film och jag gjorde chokladtryffel.  Molnigt var det också så vi såg inte mycket fyrverkerier inte.

Idag har vi varit hemma hos svärmor och grillat, det är den årliga traditionen här. Gott gott gott!

Ja det nya året har just börjat men jag känner på mig att det kommer att bli ett bra år!Jag och maken kom fram till att 2007 har varit vårt bästa år hittills.

Hur var ditt 2007 och har du några speciella planer för 2008?