En sån mugg vill jag ha!

Fråga min mamma vad jag samlar på och hon kommer att säga muggar och gamla fat. Jag har/hade nämligen dille på att gå och leta gamla fina vackra tallrikar på loppis samt att köpa muggar på Indiska.

Ja egentligen är det inget som har gått över, jag har bara tagit ett break :) Hos min mamma står det kartonger med muggar och fat som jag bett henne spara. En del av dem är från jag var liten liten Linda. Och nu har jag hittat en jätterolig mugg som verkar helskoj. En ¨meddelande mugg¨. Nämligen en mugg med svarta tavlan yta som man kan skriva på med krita.

Chalk Mug kallas den för. Tänk så skoj att få ett litet meddelande på den, den är även bra för glömska människor som jag som allt som oftast har en kaffekopp i handen. Smidigt :) Information om var man köper den osv hittar du här.

Jag tycker det är så himla skoj med roliga köks prylar eller saker som livar upp vardagen lite. Har du nån skojjig köksmakapär hemma?