Vinn en blogglogga/header

Nu så här i juletider så har jag och Revka bestämt oss för att glädja några lyckliga bloggare. Fr.om idag så kommer vi att ge bort två st headers/loggor per dag fram tills den 2a Januari 2008. Totalt så ger vi bort 14 st förgjorda headers.

  • Vem som helst kan vara med och tävla, det enda du behöver göra är att lämna en kommentar för den header du vill vinna. Du kan vara med och tävla på alla headers, vinner du två st så ber vi att du väljer en och sedan utser vi en annan vinnare för den andra du valde bort.
  • Kommentarer kommer att vara öppna tills 08.00 EST tid (02.00 Svensk tid) 2:a Januari.
  • Det enda som ändras i headern är blog titel och undertexten. Färger och layout eller font kommer ej att ändras.
  • Alla som är med och tävlar kommer att få $10 rabatt på beställningar över $20 efter att tävlingen är slut.

Vi kommer även att utse två lyckliga vinnare som får en varsin header speciellt gjord för sig, färger och layout etc kan då väljas. Så även om du inte vinner en header så har du en chans att vinna en speciellt gjord header till dig samt rabatt på beställningar. Vinnarna utses den 3:e Januari.

Du hittar tävlingen på vår blogg på RS Design.

Om du är intresserad av att få en mera personlig blogg och stil på din blogg så kan vi på RS Design säkert hjälpa dig. Vi erbjuder personlig design till ett av de bästa priserna när det kommer till webdesign. Är du inte fullt nöjd med din design erbjuder vi 100% återbetalning av vad du betalat, förutom eventuellt köpta bilder. Vi arbetar igenom varje design tills du är fullt nöjd medan många webdesingers har en gräns på 2 prov.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,