Vad ger man den som har allt?

Vad ger man någon som har allt egentligen? Svårt det där men det finns en sak som inte så många har i sina skåp nämligen en fritös. Jag har iaf aldrig varit hemma hos någon som har en riktig fritös hemma.

Ja det är inte så hälsosamt kanske men en otroligt fiffig sak om man nu gillar friterade saker. Vi äter ofta friterad potatis för det är min man så otroligt förtjust i och jag har många gånger önskat jag hade en fritös. Jag får för mig att fettet rinner av mera än om man lägger det på hushållspapper.

Nu har jag inte varit på jakt efter någon fritös men om man kollar på nätet hittar man flera olika sorter som man kan välja ifrån. De varierar i pris men kvaliteten verkar inte vara försämrad för det.

Jag försöker få maken att sluta äta friterad potatis för det innebär ju att jag också måste äta det om det står på bordet. 😉 Och hur bra för midjemåttet är det? Men gott är det. Ett tips jag läst på bakpulverförpackningen är att man ska stoppa potatisklyftorna i vatten tillsammans med bakpulver innan de friteras så blir de krispigare. Det har jag många gånger tänkt testa men det har aldrig blivit av för jag kommer alltid på det försent. Undrar hur Burger King gör för att få sina pommes så goda, någon som har en aning?

Man kan även vispa upp ett ägg och rulla blomkål i det och sen i mjöl och fritera, det blir smarrigt. Ja och sen har jag hört att man kan fritera marsbars och Snickers men det har jag aldrig vågat mig på. Ja här finns inte ens Snickers eller Mars faktiskt. Twist/Raider kan man dock hitta.

Vad gillar du att fritera och har du möjligtvis en fritös hemma?

Technorati Tags: , , , , , , ,