Jul jul, strålande jul…

Ja julen är på intågande och jag har absolut ingen julkänsla. Det har regnat i 4 dagar och det verkar inte som att det ska sluta snart heller.

Jag frågade svärmor om jultraditioner härom dagen och hon sa att för henne så är julen inget speciellt. Det tycker jag är lite trist eftersom julen ska vara en riktigt speciell högtid att mysa med familjen. Här kommer vi gå hem till svärmor, grilla lamm och that’s it.

Inga julklappar har jag köpt heller, att bege sig ut i regnet är ju inte så skoj och sen har jag inte en aning vad jag ska köpa heller. Jag tycker att alla leksaker jag köper åt sonen bara går sönder hela tiden så denna gången skulle jag vilja köpa någon lärorikt som han kan ha nytta av, vad har jag ingen aning. Och åt maken har jag bestämt jag bestämt jag ska köpa något som vi alla har nytta utav- en verktygslåda. Visst är jag snäll. Då kanske det kan bli lite mera ordning och reda på hans verktyg.

Har du köpt alla julklappar ännu?