Får jag skriva en önskelista?

Nu är det inte många dagar kvar till jul och inte en enda människa har frågat mig vad jag vill ha i julklapp! Så då måste jag väl kunna få skriva en önskelista då, även fast jag vet jag inte kommer få något så det är en ”Om jag kunde önska mig något” lista istället. Egentligen helt ointressant eftersom den inte innehåller något recept så letar du efter det får du leta i arkiven…

Min ”Om jag kunde önska mig något” lista.

* Sirap, då skulle jag önska mig en massa sirap som jag kunde ställa undan för framtida jular och inte behövde sitta och gräma mig över det som jag gör i år.
* Julmust. Ja det är definitivt svårare än sirap men det här är faktistk en önskelista och jag älskar julmust. *s*
* Kokböcker! Lite härlig kvällsläsning vore inte fel… Kinnas bok I Mormors berså” ligger väldigt högt upp på önskelistan!
* Vanliga böcker! Jag älskar att läsa så jag kan ta mig igenom en bok snabbt. Bra och dåligt.
* Svenska barn böcker, cd-rom spel och filmer till sonen! Det här ligger nog faktiskt högst upp å listan egentligen. Egentligen skulle jag vilja prenumerera på Bamse åt honom för han älskar Bamse och Pippi. Är det någon som har barnböcker eller gamla filmer att skänka så tar jag gärna emot dem och kan hjälpa till med frakten! Eller om ngn nu vet ett ypperligt ställe där jag inte blir ruinerad av att köpa via nätet.
* Massor med svensk mat, tub ost, messmörs ost, tunnbröd, ja kära nån denna listan kan göras lång.

* Svenska ”tant”tidningar så som Allers, Hemmets, Året runt- kryssen är bäst :)
* Absolut icke mat relaterat- underkläder. Ni har väl hört tals om hur Brassarna använder allt i minimini format… det är något jag inte lyckats vänja mig vid… Ja kläder övht, varför finns det intget HM här??

* En pajform., ett rivjärn, slickepott och en pensel. Ja detta är ju ganska lätt äverkomligt faktiskt, det får nog bli min present till mig själv i år så jag kan vara säker på att jag får något… jag har ju hamnat i en presentlös familj, hur det nu gick till.

Ja och så skulle jag önska att någon kom och hälsade på! Det hade varit skoj!

Åh vad bra det känns nu, nu vet ju jag vad jag vill ha iaf :)

Tror du att du kommer få vad du önskar dig?