En riktig kaffemaskin

Att jag är en riktig ”kaffeböna” det har väl knappast undgått någon. Jaghar letat efter det bästa Brasilianska kaffet ett bra tag nu. Just nu är jag nöjd med kaffet men då börjar jag såklart fundera på min kaffebryggare.

Jag drömmer om att köpa en riktig espressomaskin så jag kan dricka goda cappuccinos dagarna i ända. Visst, man kan ju skaffa en sån där liten vips och visst har jag tänkt på det men det blir ju inte samma sak.

Den lilla espressokannan är ju också poppis. Den är ganska poppis här med faktiskt och jag har varit väldigt nära att köpa en sån. Den är ju absolut billigare än en fräsig espressomaskin! Men däremot om kaffet är godare det vet jag inte.

Här så köper man kaffebryggare i samma affär som man köper soffan så jag är på något sätt lite skeptisk mot kvaliteten på de bryggare de säljer här. Kanske det bara är jag som är lite löjlig med det. De kanske är jättebra och jag bara inte vet det.

Har du en espressobryggare? Vilken sort och vad är det du gillar med den?

Vad synd att kl är 22 redan, annars hade jag nog satt på en kopp… :)

Technorati Tags: , , ,