Avskärmad från omvärlden

Jag har varit otroligt avskärmadfrån omvärlden den senaste månaden. Jag har inte läst mina dagliga feed, inte bloggat så mkt som jag egentligen velat, inte bakat så mkt som jag velat och inte sovit så mycket som jag borde gjort.

Jag var varit, ja eller jag är fortfarande, nergrävd i design jobb. Vilket såklart är en jättebra sak. I natt satt jag upp tills kl 1 för att försöka få en design som jag ville och imorse gjorde jag om alltihopa. Vill du förresten ha en jullogga till din blogg så har vi flera stycken på RS Design till salu.

Tyvärr verkar det inte som att det kommer bli bättre heller nu när det är jul på intågande. Vilket får mig att tänka på Lördagsgodis. Hinner vi med en till Lördagsgodis? Det borde vi väl göra. Jag lägger ut det imorgon så får den som vill hänga på.

Nu så här innan jul så är det många som har ångest över maten de stoppar i sig och vikten som kommer krypandes med den. Börja året hälsosam och njut av julhelgerna istället. Häng med på 31 Days to a New you på Daily Power Walk. Där börjar vi året hälsosamma!

Hoppas ni har en bra vecka!