Yum Yum!

Det finns en sida för matälskare som heter yumsugar som är en riktig inspirationskälla. Där kan man hitta goda recept och diverse smått och gott. Te.x så kan man ”gissa kaka”, man ser på en bild och gissar på vad det är.

Denna veckans kaka är en Boston Cream Pie, OK nu sa jag vad det var för något så nu behöver du inte gissa mera. *s* Den ser urläcker ut! Det vattnas i munnen bara man ser den. Hos Martha Steward hittar du receptet. Den skulle jag kunna tänka mig göra nu till helgen bara för att det ser så gott ut!

Jag har börjat fundera på adventsfika, det är ingen tradition vi har i vår familj men detta år börjar den traditionen här med. Det blir fika och adventsljus. Visserligen har jag inte adventsljusstake eller vanligt adventsljus men det får gå ändå. Här har man inte försterbrädor så att dekorera fönstren är det inte tal om. Imorgon ska jag bege mig och inhandla lite julpynt hade jag tänkt, jag tycker det är lite svårt att få julstämmning när det är 30°C ute..men men…

Hur ska ni fira första advent?