Tävlingsdags- en smak av Brasilien

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket För att fira att Brazilian Linda fyllde 2 år häromdagen samt tacka för ert stora stöd och återkommande besök så är jag väldigt stolt att kunna presentera en Brasiliansk tävling!

Tillsammans med de två största Brasilianska företagen i Sverige så ger jag er härmed tävlingen ” En smak av Brasilien”. Vi har tre väldigt fina priser att ge bort och de ger alla en smak av Brasilien.

Låt mig berätta lite kort om företagen först:

Casa Brasil ligger i Göteborg och är Sveriges enda riktigt Brasilianska butik med Brasilianska matvaror. Här kan du hitta det mesta och hittar du det inte så går det säkert att ordna. Du kan läsa om flera av produkterna de har har på bloggen.

Brasildesign ligger i Stockholm och har även de ett bra utbud av Brasilianska varor såsom hängmattor,hängstolar, kläder,bikinis skor,flip-flop, underkläder, väskor samt accessoarer från några av Brasiliens mest kända varumärken. Allt du behöver för att få lite Brasiliansk känsla hemma.

Båda dessa företagen är unika i Sverige och därför är jag väldigt glad att kunna samarbeta med dem så att du ska ha en chans att få en smak av Brasilien.

Du kan vinna:

Casa Brasil ger dig 250kr i rabatt på hela deras utbud. Du kan beställa genom deras hemsida, per telefon eller gå in i deras butik och kliva rätt in i Brasiliansk miljö.

Brasildesign vill också låta dig ta del av det härliga avslappnande livet i Brasilien coh ger bort en stor härlig hängmatta för två! Det betyder att du kan ligga där och gosa med någon du tycker om eller lägga i några kuddar och njuta av hela härligheten själv.

Självklart vill jag ge bort något jag med så jag ger bort 10 exemplar av alla mina recept i PDF format som innehåller alla recept som lagts ut på bloggen samt 10st opubliserade.

Att vara med och tävla är jätteenkelt men kräver dock att du har en blogg. Du har två olika sätt att vara med på:

1: Skriv ett eget inlägg på minst 90 ord om tävlingen och vad man kan vinna. Du måste nämna att priserna kommer från Casa Brasil och Brasildesign samt länka till detta inlägget.

2: Skriv ett eget inlägg på minst 90 ord och tävlingen samt lägg in denna frasen någonstans i ditt inlägg: ” Brazilian Linda har en supertävling på gång, vinn fina Brasilianska priser från Casa Brasil och Brasildesign eller hennes egna receptsamling.” Samt länka till detta inlägget.

Lägg även in denna knappen ovan i ditt inlägg (kopiera o klistra in)
<a href=”http://brazilianlinda.blogspot.com ” target=”_blank”> <img src=”http://i106.photobucket.com/albums/m262/brazilianlinda/smakavbrasilien.gif align=”left ” border=”0″ alt=”Brasiliansk tävling”</a>

Låt kreativiteten flöda för det är så du har en chans att vinna. Jag kommer att läsa alla inläggen.

Uppdaterat:
Denna tävlingen kommer att vara igång till Söndagen den 11e November kl 24.00 Svensk tid.

Du måste inte bo i Stockholm eller Göteborg för att vara med och tävla.

Så iväg med dig och skriv, kom sedan tillbaka och länka till ditt inlägg här under.

Lycka till!

PS: inget Veckans Meny denna veckan.