Hur ska detta bli?

Ja nu har jag gått runt och funderat i en vecka på olika funktioner som jag vill ha med på Brazilian Linda.2 Vi säger .2 för det blir ju andra gången jag gör om bloggen i såfall.

Jag har en massa idéer men nu täntke jag fråga Er om ni har några speciella saker ni skulle vilja se här? OK OK jag vet, ett recept register. *s* Men förutom det? Finns det någon sån där fiffig funktion ni skulle vilja ha med? En sökfunktion är redan på ”att göra listan”

Jag ska börja med att trycka ihop sidan lite, den är lite för utspridd just nu.
Förhoppnignsvis så blir nästa uppdatering Brazilian Linda.3 en egen domän…. Det hade ju varit trevligt.

Jag har letat runt på olika matbloggar för att få lite inspiration men har faktistk inte hittat någon som jag tycker är så uppseende väckande. Kanske jag missat någon? Berätta vilken är den snyggast matbloggen du vet!