Hur har jag kunnat leva utan detta?

Det har hänt något som vänt upp och ner på alla mina rutiner. Något som har förvandlat mig.

Maken kom hem med en hängmatta häromdagen!

Ja det var det som hände och jag har inte kunnat slita mig ifrån den! Kära nån, det är nästan som ett begär ”jag måste gå ut och lägga mig i hängmattan lite- ialla fall bara några minuter”. Jag längtar till hängmattan. Det är så rofullt att ligga och vagga där och se på världen som går förbi.

Har man aldrig legat i en hängmatta kanske man inte förstår vad det är för speciellt med det men det är nog en av de bekvämaste sätten man kan ligga på. Jag har legat och dåsat där i flera dagar nu när det varit sådant oväder att jag inte kunnat blogga. Och igår skulle sonen absolut sova därute.

Jag är evigt tacksam till min man och kan nu verkligen inte förstå varför jag inte införskaffat en hängmatta innan för krokarna kom med huset när vi köpte det. Det man inte har saknar man inte eller? Nu är det ialla fall så här; rör inte min hängmatta!